Zevenaar / Te huur of te koop

Kantoren­complex "Muldershof"

Nadat de eind 2018 geplande renovatiewerkzaamheden, aan o.a. ramen en kozijnen zullen worden voltooid zal begin 2019 een volledige verdieping van het unieke kantorencomplex “Muldershof”, aan de Oude Doesburgseweg 5 te Zevenaar opnieuw beschikbaar komen voor verhuur/verkoop.

Het kantorencomplex dat in 1980 werd gebouwd en uit vier verdiepingen bestaat, beschikt over een gemeenschappelijke en representatieve entree met trappenhuis en lift. De etage die maar liefst 375 m2 meet, is gesitueerd op de eerste verdieping van dit markante complex.

Het kantorencomplex dat op slechts 10 minuten loopafstand van trein- en busstation is gesitueerd, aan de rand van het centrum van Zevenaar beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe nabijheid. Tegenover en naast het object bevindt zich een winkelcentrum waarin winkelketens als Scapino en Intertoys zijn gevestigd. Op de begane grond is een filiaal van ABN-AMRO gevestigd.

Verder is de algehele bereikbaarheid van de locatie uitstekend te noemen, zowel met auto, fiets als met het openbaar vervoer. Per auto is de A12 (Den Haag, Arnhem– Duitse grens) binnen 5 minuten bereikbaar. Iedere 20 minuten vertrekt bovendien een bus vanaf het treinstation die minder dan 5 minuten later praktisch voor het object een halte heeft.

Servicekosten, aanvaarding en looptijd van de huurtermijn in overleg. Uw wensen inzake Indeling en afwerking van de ruimtes zijn vanzelfsprekend, bespreekbaar.

Nieuwsgierig, stuur uw mail met vragen aan patricia@muldershof.eu

Muldershof
Muldershof-Epart B.V.
Postbus 214
5540 AE Reusel
Tel.: +32 (0)14 71 69 66
Mob: +31 (0)6 51 80 64 22
E-mail: patricia@muldershof.eu