Zevenaar / Te huur of te koop

Kantoren­complex "Muldershof"

Nadat de eind 2018 geplande renovatiewerkzaamheden, aan o.a. ramen en kozijnen zullen worden voltooid zal begin 2019 een volledige verdieping van het unieke kantorencomplex “Muldershof”, aan de Oude Doesburgseweg 5 te Zevenaar opnieuw beschikbaar komen voor verhuur/verkoop.

Wierden

Jumbo Wierden

Dit moderne onderkomen op een overigens buitengewoon gunstige locatie is het resultaat van een joint venture waarin ook Muldershof Epart deel neemt. Evenals op andere locaties in het land waar Jumbo en Muldershof Epart elkaar hebben gevonden, is ook hier weer sprake van succesvolle samenwerking.

Geldrop

Tattoo Joey

In het mooie Brabantse Geldrop, midden in winkelcentrum Coevering, heeft achter opvallende raam belettering Joey Boon de Tattoo artist zich gevestigd onder de noemer Tattoo Joey.

Maasbree

Amicitia Maasbree

Na een gedegen en zorgvuldige voorbereiding en een stevige aanpassing van het bestaande pand is Femke Janssen met veel elan en boordevol motivatie in september jl. gestart met haar eigentijdse boetiek "This N That" aan het adres Amicitia 2 te Maasbree (NB).

Muldershof
Muldershof-Epart B.V.
Postbus 214
5540 AE Reusel
Tel.: +32 (0)14 71 69 66
Mob: +31 (0)6 51 80 64 22
E-mail: patricia@muldershof.eu